February 25, 2014

Papa

Papa..Mia..petang tadi masa on the way balik dari office, kereta di lorong laju tapi tak boleh laju sangat pun sebab semua lorong pun slow even lorong laju. Tapikan papa ada satu kereta ni memag jenis tak boleh sabar, sebuk nak memotong siap kasi lampu tinggi lagi tapi memang tak ada ruang pun untuk kereta tu nak memotong..tetiba brek sikit spontan aje kelaur "papa" simple word macam biasa kalau mama tak nak papa main main atas jalan raya.

Perasaan tetiba sayu, rindu

2 comments:

puanstoberi said...

Salam,

Saya jumpa blog ni masa gugel berkaitan anak angkat (info : sy TTC dari tahun 2008 - dah 5 tahun kawen tanpa pernah merasai nikmat mengandung, apatah lagi melahirkan anak...)

Tapi bila baca dan baca.. Ya Allah, lagi hebat dugaan Mama ni.. Mama mmg kuat.. Allah menduga kerana dia tahu kita kuat. Moga dapat meminjam ketabahan dan kekuatan Mama menghadapi dugaan.. menitis juga air mata saya membaca di tghari Jumaat yang hening ni

Dan salam perkenalan dari saya :)

Mamanurin said...

salam..terima kasih..blog yg penuh dgn sedih agaknya kan..apa yg boleh beri semangat, ambiklah sebagai pemberi semangat..bila rasa nak menangis, menangislah tp jangan putus asa..mama pun masih terus meminjam semangat dan ketabahan papa semasa dia ada..

Popular Posts