April 27, 2012

Janda Baik ~ Team Building

Cherigin Hills, Janda Baik

Sakit tau bila nak pijak anak tangga tu

dalam bilik & kolam renang

camp fire
tea break & senja
senamrobik, tubing and orang sakit

Team building merangkap retreat office mama pada 21hb.April and 22hb. April lepas.Walau kaki mama masih sakit, tapi mama tetap nak joined the team! sangat seronok especially kolam renang! sangat tak manis kalau mama nak attachedkan gambar kat kolam renang tu yer. Enjoy dengan sebahagian pic kat atas yer.

Tinggalkan papa dua hari satu malam dengan perasaan sedih sebab papa tak ada kawan nak temankan dirumah dan seperti yang selalu berlaku kalau seorang tak ada, mama memang dah sakit kaki memang confirmed sakit, papa yang menghantar mama ke office pagi sabtu tu, dalam keadaan sihat, tetiba demam panas siap dengan diarrhea lagi petang sabtu tu..papa memang selalu macam tu, agaknya sebab mama ni selalu depan mata..ohh tidak!!!




No comments:

Popular Posts