April 27, 2012

MRI & Xray


MRI & Xray
papa buat drift kat mama bila macam ni
Mama on medical leave dari semalam until 3hb. May ni. Slip MC tu doctor tulis 8 hari, bila dikira dah termasuk sabtu dan ahad. Oh tidak!!! rugilah mama sebab sabtu dengan ahad, mama memang off day. Ummm mama nak minta doctor tolong ammendkan MC date tu nanti. Lagipun isnin mama tetap kena masuk office sebab hujung bulan, kerja banyak, nak kena tolong coverkan kawan mama yang bercuti.

Hasil dari MRI dan Xray yang dibuat, doctor kata, kaki mama nampak ok, tak ada tanda-tanda kanser (surprised he mentioned that!), urat tak putus and tak ada retak..tak ada koyakan cuma nampak bengkak. Macam ada jangkitan kuman. Ha?? jangkitan kuman? mama pakai sandal or kasut tau. Hasilnya kena makan 2 jenis ubat. Hoping betul jangkaan doctor lah kan sebab takutnya kalau tak ok jugak, maybe doctor ada next step, ambil sample hantar lab!!

5 comments:

sweet tooth said...

Semoga cepat sembuh mama

Mamanurin said...

Thanks sweet, hope recover cepat

Sizuka said...

eh, nape ngn kaki mama?

Sizuka said...

eh, nape ngn kaki mama?

Mamanurin said...

entahlah sizuka, akak pun tak tahu kenapa..mulanya ingat sb muscle cramp tapi hingga sekarang tak ok lagi

Popular Posts