April 13, 2012

Love In The Air

Kaki mama masih sakit. Berjalan sakit, duduk pun sakit. Tapi mama tetap mama, kuat atau lemah, mama tetap mama. Semalam mama MC sebab kaki mama masih sakit. Datang office dulu, buat kerja, buat balancing, recon..dah settle baru pergi clinic, itupun di temani teman office sebab sukar untuk mama berjalan.

Thanks Mr Google..kat sini la yang mama kena!!
Muscle Cramps mama dah hampir seminggu berlaku, nampak sedikit perubahan setelah berjumpa  doctor. Mama visit dua orang doctor  selang sehari di clinic yang berlainan. Both doctor tak advice mama untuk mengurut kaki mama yang sakit ni.

Mama ni memang tak suka nak makan ubat. Mama hanya makan ubat yang berkaitan dengan treatment untuk mengandung, or ubat orang mengandung tapi dah dua hari terpaksa juga mama  menelan tiga jenis ubat dan salah satunya membuatkan mama mengantuk. Mama terpaksa ni, sebab minggu depan mama kena pergi course. Kalau kaki sakit, sure mama tak boleh involved aktiviti-aktiviti yang dirancangkan..argg rugi tau.

Okay, mama dah tahu siapa itu Atud! thanks Atud!! alhamdulillah, hoping your sis pun kuat. yes, lama tak dengar berita dari dia. Actually, abah mama pun kenal arwah ayah Atud. Thanks Atud sebab sudi membaca blog mama.

Alhamdulillah, dapat juga melihat anak-anak Mira!! sangat cute, sangat mancung hidungnya. Eeeee geram sampai nak gigit-gigit. Moga babies terus membesar dengan sihat. Hoping Mira pun sihat. Teringin sangat nak jadi sibuk macam Mira menguruskan anak-anak kembar. Insyallah. Amin.

2 comments:

Puan Simply Syeeda said...

hope kaki cepat sembuh!

Mamanurin said...

insyallah..terima kasih

Popular Posts