April 3, 2012

Penat


Mama cuti hari ini sebab ada appointment dengan Dr H sebelah petang.Cuti dah apply dari last week. Konon nak bangun tidur lambat since appointment petang kan :-). Ummm tak boleh juga, sebab angan-angan last week tu tak boleh jalan gara-gara semalam kena "kiss" tak tentu pasal. Dah pagi ni kena cari tempat nak make up balik! Kereta papa kena kiss dek orang yang tak sabar, kat traffic light pulak tu! Hari ni keluar rumah awal, cari pusat service yang ada body and paint!! uhhh!!  jalan jammed..mama dengan papa dah penat. So esok kena hantar kereta kat situ and bermastautin kat sana hingga sabtu.

Okay, sampai tempat appointment agak awal, since area Dr H tu, area yang busy dengan kereta. Susah nak dapat parking. Alhamdulillah 3kali tawaf baru dapat parking. Duduklah mama dengan papa melepak dalam kereta, malas nak keluar sebab penat. Clinic open, ramainya orang!!!! rasa penat juga ni menunggu...

Mama sambung esok boleh? rasa penat yang amat sangat ni. Papa pun dah tak larat nak tengok TV pun. Jumpa lagi next entry

1 comment:

Sizuka said...

x sabar nak tau next story...

Popular Posts