February 17, 2009

Appointment Dgn Doctor

Esok aku ada appointment dengan doktor. Almost 2 days, badan aku ni rasa macam tak sedap je. Pinggang sakit, perut sebu..macam ada isi aje dalam perut ni. Ubat clomid tu dah abis makan, maybe sebab ubat agaknya..esok juga my doctor nak scan ovum..hoping semua berada dalam keadaan yang baik sekali.

Malam ni rasa penat sangat..teringat Mia lagi but itu adalah lumrah dan hakikat. Let her go dear!!!! sure..

No comments:

Popular Posts