December 5, 2010

Lost World

Sayang mama,

Saat mama mencoret di alam maya ni,mama dengan papa baru aje pulang dari Perak..mama pergi rumah makngah Mia lah...kakak Batrisya dah bising sebab mama dah lama tak pergi tidur sana..kebetulan pula, kawan papa ajak pergi Lost World of Tambun..Ummm tak berapa nak seronok sangat sebab mama tak leh nak bermain air macam orang lain..ishhhh karang air tu bertukar caler pulak..papa je yang main air, mama kena jaga barang, tu yang mama tak puas hati, memamg lost betul kat sana..seronok tengok budak-budak main air..mama dah cakap dengan papa, " mama tak kira, next week kena datang sini balik, sebab mama tak dapat main air arini"..hehehe mama paksa papa..pergi Lost World juga tak pernah membuatkan mama melupakan anak mama ni..
Hijau yang menyamankan mama

pintu masuk

if Mia ada,sure Mia kena ukur kat sini..klu tinggi, mama kenalah bayar entrance fee

map ~ sure susah kalau Mia hilang kat dlm ni

klu ada Mia, tentu papa belikan untuk kita

favourite mama..mungkin akan jadi kesukaan Mia juga

tempat rabbit

rabbit..mma suka rabbit

burung yang lapar

5 comments:

Afida Anuar said...

Assalamualaikum mama nurin...

hehe, ahaa, minggu depan mama pula yang main air yer, papa jaga barang ...

PS: seronoknya time cuti sekolah, bercuti...

Mawar said...

kak, begitulah tulusnya ksh syg seorg ibu, ke manapun kaki melangkah, anaknya akn sntiasa d ingatn

MaMaNuRiN said...

fida,

ekekeke kalau papa mia tu nak jaga barang, rasanya mesti dia pun nanti nak main air gak..memang seronok bercuti time cuti sekolah, especially bila ada anak...

mawar,

a'ahaaaa mesti nak sebuk-sebuk bayangkan anak yang "jauh" tu ada kat sisi..terkadang rasa kuat..tapi selalunya bertakung gak airmata bila tengok bebudak lain seronok

Julaiha Kamarul Baharin said...

tabahkan hati mama nurin..saya suka baca blog mama nurin n setiap hari menantikan new entry..salam perkenalan

MaMaNuRiN said...

ju, terima kasih..salam perkenalan juga

Popular Posts