December 29, 2010

Perjalanan..Percutian

Pagi tadi masa tengah siap-siap nak temankan papa pergi dialysis, papa cakap "mama kemaslah beg, kata nak pegi jenjalan, malam tadi papa dah call hotels tapi tak ada yang available untuk hari ini , ada juga yang tak pick up telephone tu..ishh papa ni, memanglah tak ada reservation nak angkat call kalau dah namanya tepon malam-malam..tapi yang best tu siap cakap lagi kat mama "jangan mengharap sangat tau, kalau tak jadi tak apa kan"..uhhh!!

Hari ni mama temankan papa buat dialysis, sambil teman kan papa, mama jadi sexytary papa kena call hotel-hotel nak booking..heheh nasib baik ada lagi bilik untuk mama dgn papa melepak..mula tu booking kat The Legend Water Chalets PD..so lepas abis aje papa dialysis, pergi makan dulu, yang bestnya pergi makan kat Shah Alam, dialysis kat PJ..dalam keter boleh decide pulak tak nak pergi PD tu sebab dah pergi..hahah macam lawak je kan mama dengan papa, sambil makan boleh lagi cari no tepon hotel huhuuu..dapat pun!!!

Sekarang mama kat bilik hotel, papa layan BOLA, mama sakit jantung tengok bola ni..uhhhh aduhai papa ni, tak leh tengok wey akhir bola ni..berdebar-debar..papa tak nak alih siaran ni!!! mama kat mana? Mama dgn papa dok kat Swiss Garden Hotel & Spa kat Lumut..ramai orang sayang, pastu tadi tersesat jalan, padahal dah 3 kali sampai...heheheh nasib baik tak kena marah dengan papa sebab mama ajak kuar ikut Tapah, sedangkan kalau ikut Bidor lagi senang, atau pun ikut je jalan lama dari Kuala Selangor tu..



2 comments:

Bicara hati ibu aisya said...

Wah..mama, g jalan-jalan ngan papa yer?bestnya. nak ikot gaks.hihihihi..

MaMaNuRiN said...

jom la ayu, aisya, lagi ramai lagi seronok..nanti kiter pegi ramai ramia yerk, aisya tak leh lah demam, nanti deman dah tak seronok aisya nak main kan..kena kuat tau aisya

Popular Posts