December 7, 2010

Papa Sakit

Mia,

Mama sedih sangat...risau lagi ni..papa sakit lagi sayang..mama dengan papa aje kat rumah..kena attack lagi..aduhai Mia, tolong mama..temankan mama sayang..mama dah ajak papa pergi hospital, tapi papa ni degil sangat..risau mama n i sampaikan rasa macam nak meletup tangkai jantung mama ni Mia..kenapa lah papa Mia ni degil sangat..

Mia sayang, doakan papa disana yer...doakan papa siihat dan kuat yer..doakan mama sekali tau..mama rasa nak tepon aje tok ayah dgn maktok, suh datang temankan mama kat sini, agar bila tetiba papa sakit, mama tak jadi kacau bilau..tapi papa mesti marah mama sebab menyusahkan maktok dgn tok ayah..

Mia, kalau Mia ada, tentu mama ada kawan nak temankan mama..aduh sayang, tak tertahannya rasa hati mama ni..risaukan papa..rindukan Mia..-:(

7 comments:

Mrsboxz said...

Semoga Papa Mia cpt sembuh yer.Mama kena kuat,spy dpt bg kekuatan itu kpd Papa Mia ,utk cpt sht.Aminnn

Bicara hati ibu aisya said...

Salam mamanurin,

Aisya doakan papa mia cepat sembuh k? mama xmau sedih-sedih tau. Mia mesti sedih bila mama sedih.

Salam sayang untuk mama mia.Alfatihah untuk mia-bidadari syurga yang cantik.

MaMaNuRiN said...

maz, terima kasih yer..amin amin amin..

ibu aisya, terima kasih banyak2..ummm tu la,camner tak sedih bila papa tak sihat pastu papa tu degil..geram..sayang juga aisya..aisya pun kena sihat..terima kasih, tentu mia suka dpt hadiah dri ibu..

Kerikil Kehidupan said...

semoga papa mia cepat sembuh kak..

MaMaNuRiN said...

kerikil,

terima kasih..amin amin amin

Min said...

mamanurin, moga papa mia sembuh & ceria semula... be strong dik... doa kami dari kejauhan...

MaMaNuRiN said...

kak min,

terima kasih, insyallah ,moga terus diberi kekuatan dan rahmat dari Allah..begitu juga buat family di sana

Popular Posts