December 7, 2010

Maal Hijrah..Sayang

Salam Maal Hijrah Sayang,

Mia, arini Maal Hijrah...moga tahun baru ni, hidup mama dah papa lebih diberkati Allah..senantiasa dibawah lindungan Allah..macam Mia juga..mama harap Allah pelihara papa dan mama, berikan kesihatan yang baik untuk mama dan papa tentunya, kurniakan kami rezeki yang halal dan tentu sangat mama dan papa berharap, agar Allah makbulkan doa kami..berikan kami adik untuk Mia..Mia suka kan?

Mia, mama rasa bertuah sangat sebab mama dan papa ada kawan-kawan yang senantiasa sudi bersusah senang dengan mama..terharu sangat..semalam mama dapat call dari kawan-kawan opis mama bertanyakan tentang keadaan papa..yer la kan semalam kan mama kelam kabut keluar opis, havoc kejap opis tu, sampaikan ada seorang tu kawan mama nama Uncle Shahrom, sanggup keluar cari mama dengan papa kat bawah office tu dengan niat nak membantu apa yang patut..jenuh juga uncle tu mencari mama merata-rata tapi sebab tak cam plat keter papa, so tak dapat lah cari..sian uncle tu..sebenarnya doa dari kawan-kawan serta ahli keluarga yang paling mama harapkan..terima kasih semua..Mia pun tahukan keadaan mama semalam..betapa mama takut..sampai mama nangis-nangis dalam keter..papa pulak ummmm macam biasalah Mia..geram tau dibuatnya..macam tak ada tau perasaan..

Malam tadi, makteh call mama sayang, tapi mama tak sempat nak jawab sebab dok layan papa yang sakit..so bila mama call makteh, mama tanyalah naper..makteh kata "anak hang nak cakap" time tu mama dah tahu siapa yang nak bercakap dengan mama..siapa lagi kalau bukan kakak Aqilah tu..rindu mama lah tu agaknya padahal baru je bercakap sebelum tu..time mama call makteh, kakak Aqilah dah tidur sebab merajuk tak dapat cakap dgn mama..ummmm sian dia..pepagi tadi mama tepon balik, still merajuk lagi...kalau Mia ada, tentu macam Aqilah jugak kan? tapi mama tak kisah nak merajuk pun sebab mama tahu macam mana nak pujuk heheheh...

Harini juga mama celebrate Maal Hijrah dgn papa kat tempat dialysis papa..moga tahun baru ni lagi baik dari tahun yang lepas..amin amin amin..leas papa abis  buat dialysis, tak sure lagi nak pergi mana..tekak mamani macamnak makan something tapi tak tahu nak makan apa..huhuhu kalau macam ni, sure karang kena marah dengan papa..i love u papa..mama love u too Mia..uwaaaa rindunya nya kat Mia..ada lagi gambar masa mama pergi LWOT..

Mama tak berani nak naik
ni bukan stroller Mia..Mia punyer Ferrari gitu

Papa,  we love u


bestkan Mia...

mama suka tengok budak2 main kat sini..tak nampak Mia pulak..





2 comments:

Cik Andam Hazlina said...

salam maal hijrah mama nurin.. semoga tahun mendatang akan lebih bermakna..

Min said...

salam maal hijrah buat mamanurin...

Popular Posts