January 5, 2011

Award DiTahun Baru

Yeh yeh..mama dapat award dari kawan mama yang tak pernah putus datang jenguk mama. Terima kasih yer AL sebab tag mama dengan award ni. Moga tahun baru ni, akan lebih baik dari tahun-tahun yang sebelumnya. 

Cerita ringkas aje ni sebab mama penat sangat, rasa nak bernafas pun penat..penat dengan kerja kat office yang supposed disettlekan masa mama cuti tapi tak apa, sebab semua orang sibuk,mama dah settlekan sendiri balancing year end 2010 serta daily sampai date semalam. Memang rasa letih sangat, nak berjalan pun malas..rasa macam nakseret je kaki mama ni..esok boleh rileks sikit, tak ada lagi kacau bilau kat office tu..

1 comment:

alcatraz77 said...

terima kasih mama kerana sudi terima award dari al... TQ

Popular Posts