February 17, 2011

Penat

Entry kecil mama harap sebelum mama pergi office and papa ada dialysis hari ini. Penatnya..Wake up tadi, dah terasa macam malas aje nak keje hari ini, macam nak duduk rumah aje, tapi bila mengenangkan sayangkan cuti nanti abis sia-sia aje, mama kuatkan semangat hehehheh..

Lagipun, ada banyak urusan yang perlu diselesaikan almaklumlah gaji dapat awal pulak bulan ni, so urusan perbankkan perlu dilakukan sedikit awal dari biasa, sebab nanti duit mama lesap macam biasa juga. Semalam mama belikan tudung buat kakak Aqilah..maktok dgn mak teh asyik merungut je dgn kakak aqilah sebab asyik nak pakai tudung yang mama belikan dulu, tak kira tudung tu baru basuh ker..tak kering lagi ker, nak juga tudung yang mama belikan..walaupun ada tudung lain kat rumah mak tok tu..

Nanti mama free, mama datang jenguk kat sini lagi yer..

2 comments:

MommyAqil said...

wahhh..awalnya mama dah dpt gaji...jeles!!huuuuuu..Mesti comel kan si budak kecik Aqilah tu..bila budak-budak pakai tudung confirm super duper cumelll...heeee...

MaMaNuRiN said...

mommy, hehehee aqilah ni 2 bulan je tua dari arwah mia..hehehe nanti mama dapt snap gambar dia pakai tudung, mama attach kat entry, melaram tak ingat, dgn gaun pun nak pakai tudung hahaha..just imagine, rambut bulat paras bahu..mata sepet..hidung kemek wakakakaakka

Popular Posts