February 24, 2011

Kerja..Mumbai

Mia sayang, harini antara hari yang paling best buat mama, sebab mak saudara Mia dapat kerja. Mummy Iqin dapat kerjalah sayang. Esok papa kena bawak aunty pergi buat medical check up..Mya Sara? Mya Sara pun ikutlah, kalau adik Mya Sara tu tak ikut, siapa nak jaga dia? tadi mama sembang dengan mummy dia pun sebuk je nak sembang..

Hari ni juga mama dah courierkan bungkusan tudung buat kakak aqilah..mesti seronok dapat tudung dari mama kan..Mia? ishhh tudung anak mama lagi cantik, mana ada kat sini kan..mama nak citer sikit je malam  ni sebab mama rasa mengantuk sangat..penat pun ada. Esok mama kerja. lepas kerja mama kena per MUMBAI!!!

Nanti mama citer lagi yer sayang..i love u..missed u

3 comments:

MommyAqil said...

MUMBAI??betul ke ma??nak jumpa Shah Rukh Khan ke??hikhikhik..mama take care tau!!

Lady In The Mirror said...

bestnya gi mumbai!

ICAZIESYIRA said...

OK. sambung cepat. nak baca. hihi

Popular Posts