February 22, 2011

Barang Baru

Hari ni mama lega sikit sebab dialysis papa yang tertangguh empat hari, telah berjalan lancar arini setelah pepagi buta mama dengan papa melepak kat depan branch dialisis kat Sungai Buloh tu..nampak gayanya papa tak boleh pakai dialyzer berjenama yang lain, kena guna jenama yang sama sebab doktor kata papa hypersensitivity..dah la jenama tu mahal..huhuhuuu..tak kisahlah janji papa dapat buat dialysis, kesihatan papa bagus dah syukur alhamdulillah, Allah permudahkan segalanya bagi mama..Nasib baik branch tu buka awal, kalau tidak, mesti mama sampai lewat kat office..seperti biasa, jalan menuju ke Kuala Lumpur senantiasa sesak ketika hari bekerja..

Hari ni juga mama course kat office, makna nya, setengah hari mama tak ada kat cubical mama, tapi masa sampai opis tadi,masih awal, jadi mama buat lah apa yang patut dulu so nanti bila course dah settle tak adalah meja mama macam tempat kucing beranak kan? Lupa nak cakap kat Mia, papa kata, staff nurse kat tempat papa buat dialysis cakap, suara mama lembut and halus je kat telephone..ya ker? wakakaaa mama jadi riak kejap, konon perasan..biarlah kan mama perasan kejap..

Pastu, semalam papa beli IPad! tergoda dengan paksu Mia lah yang sememangnya gilakan barang MAC..tak lama lagi IPad tu pasti jadi hakmilik mama kan Mia sebab papa ni cepat jemu..tak sabarnya mama. Nanti bila mama balik kampung, boleh berlagak dengan kakak Aqilah dengan adik Iman, sure dok keliling pinggang mama sebab nak bodek harta mama tu hehehehe..arini hujan lebat, basah jugak mama walaupun mama guna payung.

3 comments:

Yasmin Nabilah.. said...

Wow..IPad... :)

MommyAqil said...

Wah bestnya IPAD..semalam M&D ade pg MidV gak n singgah tgk IPAD..wahh best gak kan IPAD ni..tgk gaya DAddy mcm nk beli je..tp tak tau bile..hihihi..

MaMaNuRiN said...

-:) ummm ina, papaa mia punyer, bukan mama..tapi rasanya tak lama lagi tu jadi hak mama heheheeh..

mommy-:) hahahaha mmg best..seronok main game..kasi je daddy tu beli, lagi tak dapat, lagi tu la dok menyebut macam papa mia..nasib baik masa papa mia gi beli, mama kerja, kalau tak mahu mama pun nak mintak satu hahahah

Popular Posts