February 21, 2011

Sensitive..

Harini mood mama tak bagus..tak tahu kenapa..cepat sangat hati terguris..terlebih sensitive pulak hari ni. Tak ada sangkut paut dengan papa pun. Lagipun harini papa ada dialysis tapi still tak boleh buat juga dialysis disebabkan dialyzer yang tak serasi bersama papa..so esok pepagi mama dengan papa kena drop by kejap kat branch lagi satu, collect dialyzer baru tapi sama jenama dengan yang pernah papa gunakan. Harap-harap papa ok.

Mama tak tahu kenapa, hari ini mama lebih banyak mendiamkan diri, tak ada rasa nak ketawa walaupun mama sebenarnya mudah ketawa..macam bosan pun ada..pendek ajelah entry mama malam ni sebab tak ada mood.

3 comments:

Yasmin Nabilah.. said...

wow..wajah baru la page mama nih.. :)

huhu..napa mama..mama sedih ek..tak mo sedih2 k..nanti mia pun sedih tau.. mama senyum ek..Nabila dah senyum tau mama..mama mesti kena senyum gak.. :)

MaMaNuRiN said...

hahhaah ok tak page mama ni?

huhuuu tula pasal,sedih kut..tak tahulah ini, apa sebenarnya perasaan ni..ekekeekek bagus bagus lah nabila mama,dengar kata, nanti mama dah beli laptop yg mama janjikan, mama tepon nabila yer.

insan kerdil said...

atas kelemahan serta kekurangan...sebagai seorang hamba....biar pun ada ketika nya mendepani naik turun nya kepercayaan hati...pasang surut nya keimanan....

namun tetap mengharapkan Dia mempermudahkan segala urusan dunia akhirat....buat tiap hati yang teruji dan diuji....dalam menuju redha Ilahi....

ketentuan Allah adalah rahsia Allah....

wallahu'alam...

Popular Posts