February 12, 2012

9th. Anniversary

Last 2 weeks celebrate our anniversary..sangat seronok walaupun papa kekadang tak berapa nak sihat, try to be cool and steady,enjoy our holiday. Thanks papa for the lovely hadiah, surprise hadiah and card! Mama bagi card aje sebab tak tahu nak kasi apa kat papa,nak beli barang untuk papa kena bawa papa sekali, suruh pilih aje hehehe..mama dengan papa seperti biasa bila anniversary mesti nak pergi celebrate. Kali ni pergi Cameron Highland aje. Alhamdulillah 3 hari kat sana, turun sebelum jalan kat sana jammed dgn kenderaan pada hujung minggu, sambung cuti balik rumah maktok.

card and hadiah dr papa..mama kasi kad je
sgt seronok time ni, teruja!!!

Ladang Tea
View dari balcony hotel




No comments:

Popular Posts