February 17, 2012

Drama Jepun


Entry yang tak ada kena mengena dengan pic diatas. Mood mama kurang baik. Moody sikit. Tak boleh nak bersuara, tak boleh nak stop suara orang lain selain suara diri sendiri. Sangat tak bagus kalau terpaksa melalui hari-hari dalam keadaan macam ni. Tapi biasakah mama bertahan? Insyallah mama mampu tapi tegarkah hati mama?

Mood mama sekarang nak tengok drama Jepun yang famous kat TV dulu sekitar tahun 1980an to 90an especially Maero Attack, Rin Hanekkoma, Chiaki etc. Tapi sukar betul nak dapat full drama direct. Tersangatlah susahnya. Mama sangat berbesar hati andai ada yang tahu bagaimana mama boleh perolehi full drama tersebut. 

Ummmm dari tadi mama dok godek Youtube cari, jumpa sikit tapi not a full drama. Mama tak suka, mama nak full drama so boleh layan kat lappy ni. Please sapa-sapa yang tahu...

2 comments:

sweet tooth said...

mamanurin, try search this site http://www.dramacrazy.net/

ni site yg i slalu visit bila nak tengok korean drama. tadik try search ada satu drama "Attack no 1". Pasal volley...tapi x sure la the maero attack yang dicari2 tu...

Teringat zaman skolah dulu...sanggup ponteng mengaji petang sebab nak tengok citer ni... buat2 sakit perut so that mak x suspect. hehehehe...

Mamanurin said...

sweet, ekekeek tqvm..jap jap nak godek ni..mmg pun, sanggup kena marah dtg lambat time kokorikulum sb nak melangut depan tv kan kan..argg rindu nya nak sekolah balik

Popular Posts