February 21, 2012

Baby Baru

Bestkan title kat atas nun. Insyallah moga dipermudahkan oleh Allah pada kami semua. Ahad ni mama dapat baby baru, ekekeek anak sedara baru la.

Adik ipar mama dah kena tahan ward even dua date 18/3 ni. Disebabkan blood presuare and urine kotor sampai hari ni still tak boleh discharge. Doctor decide nak buat operation Ahad ni tapi tak tahu time bila. Semuanya bergantung pada scan this Thursday. Hoping semuanya baik-baik belaka untuk ibu dan baby. Moga Allah permudahkan urusan ini.

Maktok dan tok ayah dah susah hati, mama la jadi sasaran. Dah macam mama pulak yang dok jaga kaunter pertanyaan. Mesti semua orang susah hati, mesti semua orang dok pikir takut jadi macam arwah Mia mama kan. Nak tanya or nak berkata lebih-lebih kat mama, tak sampai hati, takut mama sedih kan so tak ada satu ayat yang merangkumi rasa risau diaorang yang secara terang terangan di lotarkan pada mama.

Mama pulak yang tak sabar nak dapat baby baru. Tak sabar nak berebut dengan orang lain dan yang paling tak sabar, nak cium bau baby. Mama suka bau baby walaupun selepas muntah sebab baby wangi!!!

No comments:

Popular Posts