February 25, 2012

Iras

inginku cubit cubit gigit gigit hidungmu

ahaks!!! dah kena buli dengan maklong

sangat suka
Hari ni mama dengan papa pergi ziarah SIL and her baby kat PPUM.  Sampai kat PPUM, jumpa adik lelaki mama. Adoi!!! baru dapat baby 3 hari dah serabut, comot je hehhe..bila mama bising, dia kata tak cukup tidur, tak balik rumah sebab tidur kat surau kat PPUM tu. Agaknya malas nak balik rumah sebab tak larat nak terperangkap dalam jammed. Okay reason accepted and sebab adik mama kata nak balik tidur rumah malam ni, so mama diam terus.

Masa mama sampai kat ward, baby tak ada sebab nurse ambil bagi susu. Susu ibu dia tak banyak tapi insyallah kalau ibu dia rajin, pasti akan banyak. Berat Abyana Adawiyah ni 3.2kg. Dulu Arwah Mia berat 3.1kg. Tadi mama cakap kat SIL nampak macam ada kuning aje, dia kata dah bagitahu nurse tapi nurse kata tak ada. Ummm..camna tu?

Bila tengok Abyana Adawiah ni, mama rasa macam ada iras arwah Mia. Mama cakap dengan papa macam tu tapi papa diam je, Papa ni memang nak kena piat telinga. Ummm mama rindu!

1 comment:

Mrsboxz said...

Mama, mmg ada iras..tang pipi kan?
Cmlnyer..MamaNurin updates lah lagi gambo2 baby ni...cmlnyerrrrr

Popular Posts