February 24, 2012

Give my hand even...

Sangat sedih tapi tak mampu berkata " tidak". When someone closed to you, ask your hand for something you might know that it will hurt you deep in your heart, just imagine..abaikan grammar yang tunggang langgang ni..


Someone yang dulu di gosipkan dengan mama when mama still single hingga mama dah married dengan papa, someone yang still mengusik dan diusik dek kawan-kawan lain, asked mama to buy something for his baby!!!


Yes, mama tolong belikan tadi..his request mama belikan 3 pasang sambil hulurkan duit but mama giler meroyan kat tempat shopping tu so mama belikan 4 pasang!!!


Ummm some of officemate nampak but mama buat bodoh coz it's makes my eyes...druuuuuuu..hujan! Text papa about this, and papa reply with "wife dah bersalin ka"..


Ok..done for this, mama nak solat.


Published with Blogger-droid v2.0.4

2 comments:

Anonymous said...

He might not meant to hurt u.. Or myb he didnt aware that u are soooo sensitive bout this.. Biasalh lelaki, kureng prihatin bab2 ht & prasaan... Or he still consider u as sum1 extraordinary then the rest.. Think +ve k... Maafkanlah dia

Mamanurin said...

anony, yes sure mama rasa dia tak da niat nak hurt my feeling..ummm maybe dia nak share rasa gembia dia nak sambut 1st baby dia kut without notice "perasaan" rindu mama pada yang dah pergi..ummm rasanya maybe kut mama ni someone extraordinary hahaha..bak kata budak office.

Popular Posts