October 17, 2010

Hanya Berdua..

Salam,

Mama dengan papa gi jenjalan this weekend..mama pergi berdua aje, semalam check in and supposed hari ni dah check out tapikan Mia, mama macam tak puas lagi melepak kat sini, so papa kata "ok lah, kiter extend for one more night"..yahoooo bestnya!!! terima kasih ya abang..

Mama suka sangat tempat ni, rasa tenang dan privasi cukup terjaga..layanan kat sini pun alhamdulillah..Mia pun tahu kan, mama ni cerewet, kekadang sampai kena tegur dengan papa sebab cerewet sangat..ishhh mama gak salah..tapikan Mia..(ada tapi lagi tu) mama lagi suka dan suka sesangat kalau Mia ada, tentu lagi kecoh..seronok kalau kecoh-kecoh ni, suasana jadi meriah..ni tak kanlah mama nak kecoh dengan papa kan..

Mama pergi mana? ala cayang, mama pergi rehat dekat-dekat je..pergi PD je..tengok sunset..tengok pantai..mesti Mia nampak mama dari jauh kan, sebuk jadi model camera papa..ekekekeke lantak lah kan Mia, walaupun papa kata mama tak cantik, tapi mama yang tak cantik ni jugaklah yang dia nak ambil gambar pun..mama yang tak cantik ni jugaklah yang memenuhkan memory card camera tu..mama baru lepas breakfast dan tak tahu nak pergi mana pepagi ni..lepak kejap kat dalam bilik  sesambil bercerita dengan Mia..mama rasa macam mengantuk sangat...nanti mama sambung citer..

6 comments:

Akma Azlin said...

Salam. Ishk, sedih I baca entry u nih. I pun ade anak. sentiasa check anak bernafas ke tak

MaMaNuRiN said...

salam..terima kasih kernasudi jengah blog ni..ummmm -:(..but jgn cedih :-) ya , Mia tengok dr jauh nanti dia pun cedih bila ada org jengah blog mama dia ..tu la kan..mmg takut tetiba anak yang depan mata tak bernafas..tak leh nak imagine

Cma Shiema said...

blogwalking..
salam mamanurin....
suka bca entry2 mma..teruskan menulis..
-alfatihah utk mia

MaMaNuRiN said...

cma,
thanks sudi singgah..hanya luahan hati dan perasaan seorang yg pernah bergelar ibu..tima kasih yer aunty cma kasi hadiah fatihah utk mia :-)

Anonymous said...

Salam, singgah skejap baca blog ni, tersentuh hati bila membaca semuanya..
sabar ye mamanurin, sy dpt rasa ape yg mamanurin rasa, sy pun pernah kehilangan anak tahun lps, bby boy dan sempat lihat 5 hari je. bby sy dijemput pd 27 sept 2009.
Al-Fatihah....

MaMaNuRiN said...

anonymous,

salam, terima kasih sudi singgah..takziah..masih baru kehilangan boboy tu kan..yang dah lama macam mamanurin pun rasa macam baru, apatah lagi yg baru..sama-samalah kiter doa moga diberi kekuatan oleh allah...al fatihah

Popular Posts