October 26, 2010

Rasa..Segala Macam Rasa dan Perasaan

Anak mama Mia,

Salam budak kecik..ummm tentu anak mam hairan kan kenapa mama macam rajin je nak masuk rumah ni..nak buat entry barukan..entahlah sebab apa pun mama tak pasti dan tak tahu dan malas nak ambil tahu..teringat sangat kat Mia je..tu yang mama layan je segala rasa macam perasaan yang melanda tubuh badan, hati nurani mama..

Hari ni, tahap kebosanan terlalu melampaui batas waktu..memang bosan sangat Mia..terlalu amat bosan..kalau anak mama ada, mama dah tepon dah ajak Mia sembang-sembang, ajak gelak-gelak..tak ada keje? ishhh mama ada keje kat opis tu tapi arini tak ada problem sangat so keje mama cepat lah sikit settle, tu yang sampai mengantuk tahap petala tujuh..

Perasaan apa yer yang melanda mama? hehehe sianlah anak mama ni, tertanya-tanya pulak..entah lah sayang, macam-macam ada..antara benci dan rindu..antara sayang dan cinta..antara marah dan geram..antara sedih dan sensitiv, semua ada..semua macam ulat-ulat beluncas yang tergedik-gedik..macam langau kat telinga, macam beburung yang berkicau...betul tak Mia? mama rasa Mia tahu kan kenapa? uhhhhh rindu mama..tolonglah mama..hadirlah dalam mimpi mama malam ni boleh tak? sebab mama rindu Mia la..kalau Mia datang dalam tidur mama, tentu esok pagi, bila mama bangun nak pergi office, sure badan dan minda mama jadi segar, dan gembira..

No comments:

Popular Posts