March 1, 2011

Mumbai @ Holiday Villa

Mia Sayang,

Tunggu mama sambung citer tentang Mumbai yer..sian dia.. Mana ada mama pergi Mumbai..tak pernah cop passport ke India nun sana tu..maafkan mama yer sebab over excited tentang Mumbai ni sampai ada kawan-kawan mama yang betul-betul ingat mama pergi Mumbai..Mumbai ni tentang gathering sekolah mama belajar dulu..tema untuk gathering ni adalah Bollywood! sure serasi dengan Mumbai kan..tu yang rasa macam mama nak pergi Mumbai tu.. mama rasa Mia pun tahu, gembiranya mama pada masa itu..

tarian yy paling meriah..siap permintaan ulangan tu!
dengan sebahagian kawan2
Meriah sangat sayang..seronok betul sebab mama jumpa cikgu-cikgu yang mengajar mama, jumpa kawan-kawan mama,jumpa seniors and juniors juga..wahhh best sangat2 tambah-tambah semuanya girls!! so boleh menari, menyanyi, peluk kengkawan mama kuat..sampai menangis..rindu sangat..berpuluh tahun tak jumpa, bila sehari suntuk gather sama-sama pun still tak puas..papa? papa rehat kat bilik hotel, saja je booking hotel walaupun rumah dekat je, tapi sebab tak nak papa penat, mama dgn papa decide dok hotel hari Jumaat tu lepas mama habis kerja..malam  tu dah start happening sebab dah jumpa seniors and kawan mama kat lobby hotel..yes!! bahang Mumbai dah terasa betul Mia..

Puan Azizah ~ Bekas Pengetua



ahahaha posing lagi 

registration

sokongan di bawah pentas

Mumbai!!!

masuk TV tu..our beloved senior!

4 comments:

MommyAqil said...

Wahh..Mama..sungguh!!mati-mati mommy ingat mama pg mumbai..mcm real..series!! rupanya ade bollywood fantasy daa..hikhikhik..buat suspens je...Tgk gambar je dah rasa mcm seronok abis..mesti mama enjoy kan malam tu..siap make over lagi..Cantikla Mama mia ni..hihihihi..

umi aiz said...

wah best nye kak....
ala ala kajol gitu..

MaMaNuRiN said...

Mommy, ekekekeke tu la pasal, sedar2 mama over excited hahaahahah..mmg seronok mommy,klu mommy dgn aqil ikut, mesti tsk nsk balik sb seronok..mama tak suka tgk muka mama kea makeup ahahahaahaha

MaMaNuRiN said...

Umi aiz, mmg best umi, seronok sb jumpa teman2 lama..ahahaha kajol hidung penyet la umi heheheh

Popular Posts