March 13, 2011

Doctor..Sakit

Mama kat wad lagi..sakit masih lagi terasa..tadi doktor dah dtg lawat mama, mama dah mengadu tentang rasa tak selesa serta sakit mama..doktor mama yang baik hati tu kata, telur @ ovum mama yang banyak semalam, yang belum pecah, dah pecah, sebab tu mama rasa sakit sangat. Malam tadi demam, tekanan darah rendah..pastu tak boleh tidur..papa pun mama rasa tidur tak selesa sian papa..

Hari ini mama breakfast makan nasi lemak, tak tahu nak pilih menu apa dalam list diet yang hospital kasi..tadi paktam dgn paksu tepon kata nak datang tengok mama.. Tok ayah dgn maktok dari semalam dok susah hati bila dengar mama masuk hospital..ni gara gara acik dayah la bagitahu maktok..acik ni nak kena marah tau!

Rindunya nak balik rumah kita lah..memang seronok dok hospital sebab macam dok kat hotel tapi lagi best katil mama sendiri..harap-harap tak lama la mama kena dok kat hospital ni..lagi lama duduk, lagi banyak duit keluar heheheeheh..hoping segslsnys didalam perlindungan Allah

7 comments:

umi aiz said...

moga cpt smbuh kak..

Mrsboxz said...

Ya ALLAH,permudahkanlah segala urusan insan2 ini.Perkenankanlah segala impian mereka.Sptmana dikurniakan wajah keibuan & kebapaan diwjh mereka...berikanlah mereka sinar bahagia.Aminnnnn.(sy berdoa sempena sy suka sgt tgk gmbr Mamanurin ltk kat header blog ni,buka jer nmpak..som sweeeeeettt)

MaMaNuRiN said...

Umi faiz, terima kasih..insyallah

Mrsbox, tqvm..amin amin amin

umimiqdad said...

Saya doakan semoga mamanurin cepat sembuh ye...

Min said...

moga dimudahkan segalanya buat mama mia...

MommyAqil said...

semoga mama cepatcepat sembuh tau!!taknak dok wad lg..mommy pon susah hati..semoga akan beroleh perkhabaran yang gumbira di sebalik segala kesakitan ini ya mama..be strong!!

ICAZIESYIRA said...

semoga terus kuat, tabah dan berjaya!

Popular Posts