March 6, 2011

Mawar Putih Untuk Mama

Mia Sayang,

Mama Tengok TV3..ada Mentor..ada Dato Sharifah Aini, ada juga peminat setia dia..nyanyi lagu yang paling mama suka, suka sangat.."Mawar Putih Untuk Mama" sampaikan kawan office mama pun call mama, suruh tengok TV3 sebab ada lagu favourite mama tu -:) yer lakan kalau kat office, mesti list lagu mama ada lagu tu..rasa macam Mia je yang nyanyikan untuk mama..

Mama rasa, lagu tu untuk mama la Mia, sebabnya Mia dah pergi jauh..jauh dari mata mama, jauh dari pelukan mama..terasa seolah-olah Mia tujukan lagu untuk mama..mama tak marah Mia pergi sebab mama tahu Mia anak yang baik..dengar lagu Mawar Putih Untuk Mama, mata mama bergenang lagi..papa buat tak tahu aje sebab karang lagi teruk mama menangis..dari dok tengok mama, agaknya papa kata baik papa layan gadjet baru..layan GPS hehehe..rindu Mia, sayang Mia..

1 comment:

MommyAqil said...

SAlam mama..rindu kat mama la..semalam dapat chat sekejap je..huhuhu...Mama jgn sedih-sedih yer..Mia susah hati nanti kalau tgk mama sedih...So mama kuat kan semangat lagi yer..Love u!!

Popular Posts