March 2, 2011

Kesan Ubat

Sayang,

Hari ni kiranya adalah hari kedua mama kena telan ubat yang 2 jenis tu..badan pun rasa tak sedap, perut mama macam senak je..uhhh kat opis pun, mama  hanya membuat kerja, nak berbicara pula macam tak ada daya dan tenaga., tambahan semalam mama MC, tak ada siapa pun tolong settlekan balancing mama..so hari ni mama lebih kepada kerja mama,nak settlekan pelbagai report yang due datenya every month adalah pada 4th. day tapi disebabkan mama ni bukan BOSS, so kenalah mama bertungkus lumus menyudahkan report-report tu, daily recon, monthly recon..uhhhhhh..berpinar bijik mata tengok angka-angka ni, kalau tengok Mia, lagi best kan.

Kepala mama ni dah rasa berat sangat, mungkin kesan dari makan ubat tadi kut. Lepas bercerita dengan Mia ni, mama nak tidur. Esok mama nak call specialist mama, nak tanya pasal ubat yang mama makan ni..mama sayang Mia tau..rindu Mia juga.

Salam sayang dari mama..

No comments:

Popular Posts