March 7, 2011

Keputusan dan Pengharapan

Mama ada appointment dengan specialist mama hari ni. Hari ni saja keluar rumah lambat sebab arini mama rasa macam tak nak jadi orang pertama..sebab banyak urusan yang mama kena settlekan and mama ada appointment dengan lawyer pun lepas lunch so malas nak tunggu lama-lama sebab tu mama decide jumpa doktor around time yang sepatutnya. Selalunya kalau appointment mama jam 10 pagi pun, mama tetap akan terjengul depan klinik pakar tu seawal jam 8 pagi lagi sebab nak dapat number satu! hehehee..arini mama punyer turn number 5..tu pun masa mama sampai dah lepas 3 orang patient..kira oklah kan..siap boleh pergi sarapan lagi..

Alhamdulillah, hari ni day 8 dari first day period..so doctor review ujian darah FSH yang mama kena ambil last week..doctor kata, result darah bagus..and doctor scan mama..alhamdulillah 2 jenis ubat yang doctor beri last week begitubaik respondnya pada mama..harini mama dapat MC walaupun mama dah apply cuti..jimat cuti mama. Harini juga kena injection kat punggong mama..opssss ni bukan sensored tau, ni benar. This Thursday pula ada lagi appointment dgn doctor nak scan and decide treatment apa nak buat..IUI or IVF.

Minggu ni, mesti mama jarang ada kat office, mesti banyak kerja yang terbengkalai..dah la minggu ni minggu auditor masuk..uwaaa -:( mesti kengkawan mama kat office kena jawab soalan-soalan yang tak berapa nak cerdik dari auditor hehehehe..

Mama harap, segala apa yang mama dan papa usahakan, akan Allah berkati dan permudahkan untuk mama. Mama harap, Mia tolong doakan mama kat sana..mama harap kawan-kawan mama pun doakan untuk mama sebab tiada yang lebih bererti buat mama selain dari doa yang tulus ikhlas buat mama.

5 comments:

Zalin said...

mamanurin..Semoga Allah permudahkan segala hajat mamanurin. zalin doakan semoga mamanurin sekeluarga akan bertambah bahagia. Tabah dalam menghadapi liku-liku hidup..

ikhlas dari zalin..

MaMaNuRiN said...

terima kasih zalin atas doa tersebut, insyallah and amin yarabbilalamin.

Yasmin Nabilah.. said...

Amin..Moga urusan mama dan suami dipermudahkan.. Amin... :)

Masrina binti Alim said...

Buat mamanurin..
sabar menerima ketentuanNya..jika tertulis sudah tiba masanya utk mamanurin,pasti akn ade berita gembira nanti.papepon,saya doakan agar setiap usaha yg mamanurin n suami buat diberkati dan berjaya..Allah sentiasa berikan ape yang terbaik buat kita..kerana Dia lbh mengetahui..

MaSLiNa said...

Semoga Allah permudahkan segalanya utk mama. Allah sentiasa mendengar doa dari hamba-Nya.. Insyaallah.. saya pun doakan untuk mama.

Popular Posts