May 14, 2011

Day Out With...

Semalam Jumaat, mama cuti sebab temankan papa jumpa specialist cardio dia..sampai awal kat hospital, senang parking (siap boleh pilih), cepat pula appointment settle..tak lama la mama dengan papa kena tunggu..lepas settle pasal hospital, terus pergi Damansara..pergi hantar S&P kat lawyer..cepat juga settle sebab orang kerja, mama tak kerja so taklah jammed sangat jalan hehehehe. Kemudian, mama dengan papa pergi 1Utama..main bowling..tengok wayang..makan-makan! seronok gitu, sebab rasa rileks sangat, tak ingat langsung pasal kerja! Malam pulak, mama sakit kepala teruk, bila check blood preasure , normal je bacaannya, papa suruh tidur..then tidur ajelah..Okay ada sikit gambar kat bawah ni yer..



Main 2 game ~ Papa menang 2 times..(kasi peluang)


Lorong 8 ~ licin tu lantai



No comments:

Popular Posts