May 5, 2011

Hadiah dari seorang teman

Tengahari tadi sebelum lunch hour, ada officemate mama datang kat tempat mama..mula-mula tu dia keluarkan gelang yang dia pakai, pastu letak kat tangan mama..sambil dok belek tangan mama, kawan mama kata cantik..pastu dia keluarkan another gelang sambil berkata "yang ini saya kasi kat akak, saya tak tahu nak bagi hadiah apa untuk birthday akak" uwaaaaa..terkejut!!! dapat gelang ada batu batu lagi..dah la kawan mama baru masuk office harini setelah bercuti 2 hari, alih alih dapat hadiah daripada dia..thanks Su for the gelang yang cantik ni..


Celebrate birthday last week? seronok sangat sebab dapat balik kampung, pergi banglo Mia yang cantik dan bersih sangat..terima kasih pakcik penjaga banglo sebab sudi jagakan banglo Mia untuk mama..hadiah? belum dapat lagi hadiah dari papa..mama tak kisah dapat or tak hadiah sempena birthday mama janji papa sentiasa sihat dan kuat, itu dah kira hadiah buat mama..tapikan Mia, tahun ni papa terlewat wish mama..terlebih dari jam 12.00 malam..mama dah tidur nyenyak giler bila mama dengar satu suara berbicara  tepi telinga mama "happy birthday sayang..sorry papa terlewat wish, papa terlelap"..ahaksss sambil mata tutup tu mama boleh pulak jawab "ummmm dah merajuk, tak pernah tau papa lewat wish birthday, kali ni lewat" ..sampaila bangun tidur, mama dok ungkit kelewatan papa wish mama hehehehe..

Birthday sendiri kena belanja orang..siap gi saloon lagi buat rambut hinggakan papa yang buat dialisis pun dah settle dialisis hinggakan pakteh izan pulak yang kena pergi ambik walhal, mama dgn acik hidayah dah janji nak pergi ambik papa..tapi sebab tak settle lagi rambut terpaksalah orang lain ambik..sorry papa..birthday mama! Next enrty sambung citer birthday mama lagi yer..

1 comment:

eyza said...

Happy Belated Besday mama...
Sori lambat wish..
wah, bestnya gi salon... eyza pun dah lama x pergi memanjakan diri camtu... :)

Popular Posts