May 4, 2011

Yang Sangat Bernilai Bagi Seorang Mama..

Cantik tak gambar kat atas? Cantik and sweet sangat kan..mama terima courier dari poslaju kat office mama tadi..masa tu mama tengah busy sesangat dengan monthly report dan balancing account..tetiba!! dapat courier..wah bestnya...hilang kejap rasa penat..bila mama buka je, speechless! sebak dan syahdu pun ada..terima kasih yer Lady Mira..mesti Mia  suka dan gembira sangat sebab Aunt Mira kasi hadiah yang sangat cantik untuk mama dia..mama sure sangat-sangat aunt Mira buat sendiri hadiah ni..arini nama Lady in the Mirror jadi glamer kat office..semua orang suka dengan hasil kerja tangan aunt Mia..muahhhh muahhhh thanks Mira, mama tak tahu nak balas apa atas kiriman hadiah yang sangat cantik..atas kata-kata yang begitu bermakna...dapat dari seorang kenalan blog yang tak pernah bersua muka begitu bermakna bagi seorang mama yang telah kehilangan..moga Allah berikan keberkatan yang berlipat ganda bagimu wahai ..Lady Mira

6 comments:

Fika Ashikin said...

canteknyaa... :) mama..happy mother's day yaa...nak bg duit raya utk mia :) al-fatehah...

MaMaNuRiN said...

cantik kan kan -:) happy mother's day..terima kasih yer fika sebab selalu kirimkan hadiah buat mia..mesti suker sangat dia kat sana

MaMaNuRiN said...
This comment has been removed by the author.
Lady Mira said...

mama... alhamdullillah dah selamat sampai... tp kan mama, seriously bukan mira yg buat... mira tempah kt member. Ayat tu jer mira kasi... yg lain smua... org lain yg buat.

umi aiz said...

happy mummy day....moga cepat dapat adk tuk mia...

MommyAqil said...

kemas n cantik sgt2..tahniah tau mama..nanti Aqil bg adiah pelok n kiss mama banyak2 k..InsyaALLAH kalo ade rezeki kita jmpa nnti..

Popular Posts