May 17, 2011

Jenjalan dgn best friend papa

Hari public holiday..yahooo bestnya cuti..esok pun mama cuti jugak..esok birthday papa! hari ni disebabkan mind set dah cuti, so hari ni mama bangun tidur lambat, lagi lambat dari papa..perut dah mula lapar heheheh. Bila masing-masing dah siap semuanya terus keluar, mama ingatkan terus pergi breakfast tapi rupanya papa dah janji dengan kawan dia nak pergi rumah..so melepaslah breakfast mama..perut dah bergendang gendut dah..

Akhirnya sampai kat rumah kawan papa di Gombak, terus park kereta then naik kereta kawan papa yang besar lagi baru tu..seronok jugak kalau kekadang macam ni, almaklumlah kami berdua, kawan papa berlima..gempak tak? haha memang gempak tambah tambah lagi anak-anak kawan papa tiga-tiga lelaki, memang havoc jugaklah dibuatnya..tapi mama tak kisah. Seharian mama dan papa bersama best friend papa and family dia..seronok..penat jalan, makan..minum..pastu gi jenjalan lagi..pergi kedai rambut, kasi botak hero kawan papa tu hehehe..esok mama cuti sebab nak celebrate birthday papa!

2 comments:

MommyAqil said...

mesti happening sgt kan Ma..Happy Belated Birthday Buat papa Mia..Moga sentiasa dikurniakan kesihatan yang terbaik..InsyaALLAH..mama jaga diri ya..Luv u!!

MaMaNuRiN said...

ekekeke happening tak ingat. havoc dgn hero yang kecik tiga orang tu..plus dgn bapak hero dua orang eheheh..

terima kasih mommy, arini birthday papa..uhhh penat gak layan besday man ni

Popular Posts