May 14, 2011

Setelah..

Mama baru sedar, kini mama seakan-akan jarang update blog mama..last mama buat keje update ni sabtu last week dan hari juga hari sabtu, mama update again story yang tersimpan hampir seminggu ni kan..bukan tak rasa nak update cuma keadaan yang tak mengizinkan untuk mama berbuat demikian.
Dalam minggu ni aje, mama rasa penat sangat, terlalu banyak kerja yang perlu disettlekan setiap hari, kononnya nak kena ikut SLA job discription..ingat mama dengan kawan-kawan mama "robot" ker..sampai nak pergi toilet pun kena pikir dua tiga kali sebab sayangkan masa! sebab tu, bila mama start nak update blog, mama cepat sangat penat, hanya sempat melawat blog blog kawan mama aje, sampaikan kekadang pun tak sempat nak tinggalkan comment..sorry yer -:)

Seminggu ni juga, mama sibuk or dengan erti kata yang lain, membusykan diri sendiri untuk mencari anak angkat! mencari maklumat dan mendapatkan maklumat dari kawan-kawan mama..fuh!! bukan senang jugak nak cari baby untuk dibuat anak angkat..susah nya..nak pulak yang macam papa nak, anak yatim or anak dari keluarga susah, lagilah susah! mencari anak angkat ni bukan bermaksud mama tak nak ada anak sendiri, mama nak jugak!! mama tetap nak berusaha untuk dapat baby sendiri juga tapi tak ada salahnya kan kalau mama nak ambil anak angkat kan kan?

Dalam busy, mama sempat jugaklah berdua-duaan dengan papa tapi memang pun kami berdua ajekan? pergi makan kat Jeram, dah lama sangat tak makan kat situ, terlalu lama sejak papa sakit teruk dulu..kat bawah ni ada sedikit picture kat sana..



Siakap Tiga Rasa - Mama Fav

Ketam Goreng Cili

Senangkan..

No comments:

Popular Posts