July 16, 2011

Hilang

Hilang!! adoi!! surat nikah mama hilang!! ummm bukan hilang agaknya tapi mama tak ingat kat mana mama simpan..ishhh ni yang buat mama nak selerakkan rumah, nak selongkar semua almari tengah2 malam ni..

Tadi dah selongkar box yang mengandungi barang-barang Mia..wangi sungguh!! dalam tu ada beg Mia, ada x-ray Mia, ada botol susu, ada tuala kecil, ada spring buaian, ada bear, ada bunny, ada surat mati dan surat lahir Mia, and ada kain batik mama yg Mia guna buat kali terakhir ketika diaorg bawak Mia pergi nun kat sana, kain kendongan Mia..sebaknya rasa..mama realy missed you dear.

Ishhhh tak jumpa lagi ni surat nikah mama..kad kawin macam kad pengenalan tu adalah, tapi surat nikah ni penting! papa siap laminate lagi..ummmkena tidur awal, hoping malam ni mama dapat petunjuk hehehe..

3 comments:

Noina said...

surat nikah? kenapa kena cari mama surat tu? ina pun mcm tak hengat je letak mana surat tu.. huhu

MommyAqil said...

adoilaa mama..macaman bole hilang??cari betul2 k..takut mama salah letak kut..cari dgn tenang ye...oh..rindu jugak kt Mia..Mia tetap dihati mama n kita semua walau dia sudah berada di nun...

Mamanurin said...

ekekek kekadang bila teringat surat nikah, mmg kena cari, selalu cari jumpa, semalam caritak jumpa, dah selerak satu bilik ekekeeke..

mommy, tula pasal, tak ingat letak kat mana..rasanya macam mama letakkat dlm tin chocolateygbesar tu sekali dgn buku2 bank..tapi tak ada..ummmm papapulak tak tolong cari tapi tolongcakap "biasalah tu, time nak tengok, mmg tak jumpa punyer"

Popular Posts