July 27, 2011

Mama Susukan Baby..

Entry mama pada subuh hari. Semalam mama MC sebab mama demam and sakit belakang. Papa bawa mama jumpa doctor, doctor kata spinal mama okay. Then semalam jugak mama period! ummmm tak menjadi lagi kerja keras mama dan papa hehehehe..tahun ni sure mama puasa penuh kalau ikut kitaran period mama yang sangat-sangat bagus ni.

Disebabkan tak sihat, papa pun tidur awal, mama lagi ler tidur awal..ummm bangun awal juga sebab terkejut dari mimpi yang indah sangat. Mimpi menyusukan baby..tapi bukan Mia mama, ni baby boy..ummmm adakah adik Mia nanti? bestnya mimpi..lapar sangat dia agaknya sampai tak berhenti-henti menyusu..

Apakah itu rezeki mama?

5 comments:

Lady Mira said...

mama, hari tu ada tgk rancangan kt tv... ustaz tu kata, if mimpi baby @ mimpi cam menyusukan baby... ada gangguan sebenarnya. Tak tau la.. mama pernah gi darulshifa?

MommyAqil said...

InsyaALLAH Mama..semoga termakbul mimpi mama di alam realiti nanti..semua pasti mendoakan mama n baby baru nanti..InsyaALLAH..usaha lagi k Mama n Papa..

Noina said...

Amin..moga mimpi itu jadik kenyataan.. :) doa tak putus2 dari ina buat mama..

eh..sama la kita tengah peod..hehe..

♥ Ambia Aziz-Suhaimi ♥ said...

Hi mama....some said if mimpi bayi/bdk2 is not a good sign...Cuba google...apapun,Ambia rasa Sakit kt bwh breast la mama...knp yek?

Lady Mira said...

mama... lama xupdate blog? papa dh sihat ker?

Popular Posts