July 20, 2011

Makan Dalam


Inilah wajah kesayangan mama dan papa selepas Mia. Kereta papa yang accident semalam. Hari ni hari kedua "dia" tidur kat bengkel. Tak tahulah naper "dia" buat mama dengan papa macam ni. Sian tau papa.

4 comments:

Noina said...

pergh..kuat kemeknya..radiator rosak tak mama? kitorg penah kena gini..berdentum dengan kete buruk..tapi fham jelah kete mesia ni..kete mudah sgt kemeknya..huhu

Mamanurin said...

gambar belakang mama ta ksempat ambik sebab dah sampai bengkel byk pulak kereta senasib! radiator tak sure pulak ina sb dah tak ada mood

MommyAqil said...

teruknya ma..hopefully papa n mama takde pape k..Semoga kereta papa cepat sembuh!

Mamanurin said...

tqvm mummy..mam ok je sebab masa kejadian, mama dah ada kat opis, papa yg drive.

Popular Posts