July 24, 2011

Please Come To My House

Harini mama dgn papa breakfast lewat sikit..mula nak nak makan kat rumah tapi papa tengok mama macam tak larat, and harini perasaan belas kasihan papa pada mama macam banyak sangat, papa ajak makan kat luar, so kitaorg makan kat area rumah aje. Lepas makan pergi mall kat situ konon nak beli  barang dapur sikit..suddenly
jumpa neigbour mama..

Neigbour mama ni indian, ada 2 sons, and the second son sebaya dengan arwah Mia..that's why maybe diaorg closed dengan mama and papa..berlari-larian bebudak tu nak salam, jangan tak tahu, the eldest kalau salam, cium tangan tau, mama selalu kena usik dengan papa konon itu "anak mama" hahahahaa..rupanya nak jemput mama dengan papa datang rumah, celebrate birthday the eldest..aunty datang tau! datang tau! hehehee. So tadi mama dah pergi join birthday party tu dgn papa..ahaks!!! salam cium tangan lagi sekali!!


No comments:

Popular Posts