April 26, 2011

Benci!

Dah lama mama tak mencoretkan?
Dah lama mama menyepi dari rumah kecik mama ni..
Tapi mama selalu datang jenguk rumah mama
Selalu membaca luahan serta cerita ceriti kawan-kawan mama
Mama jengah-jengah blog kawan-kawan mamaa cuma..
Kekadang mama tak tinggalkan kesan sebab mama tak tahu nak tulis apa..
Teruk kan mama..

Hari ni mama rasa lagi teruk
Rasa teruk sebab dah lepas 2 minggu
Dah hari ke 16 lepas IUI
Mama paling tak suka bila kena tunggu
Tunggu result!
Tadi gatal giler pi check UPT
Result tak bagus!
Kenapa satu line je?
Kenapa tak double line?
Uh!! tak suka tak suka
Argggggg!!! hate this feeling again!

8 comments:

Nailah Azman said...

Sabar Mama.
Allah lebih Maha Mengetahui segalanya.

ummi said...

mama :) apdet pun...hihi.ooo mama dah boleh cek UPT ye.bukan buat blood test ke nak tau result.inshaallah, ada rezeki mama:)

eyza said...

Mama... sabar yer.. selagi lom period harapan untuk berjaya mmg tinggi... InsyaAllah.. Banyak2 berdoa... Good Luck...

MaMaNuRiN said...

Nailah, kekadang raa tak leh nak sabar dah heheehe

Ummi, mama saja check sendiri, gatai nak check so bila dpt result mcm tu, mula nangis..

Eyza, insyallah amin amin..saja cari penyakit pastu sedih sendiri, siap kena tegur lagi dgn en hubby..uhhh lagi la sedih

papaYA said...

There's still a ray of hope..
Don't get stress out lagi :)

YONG MURNI said...

sabar ye mama nurin...yong murni pernah rasa apa yang mama nurin rasakan sekarang...bersabar dan jangan sesekali putus asa...insyallah

Lady Mira said...

:(

MaMaNuRiN said...

yong murni,

thanks yer sudi jengah blog ni

mira,

:( sama..moga allah terus beri kekuatan pada kita

Popular Posts