April 4, 2011

Scan on days 10

Hari ni mama letih sangat, sebab arini hari monday-isnin **pinjam ayat abang nadime, anak handsome mummy ayu** cute sangat tau abang nadime ni, dah pergi sekolah dah mummy ayu tulis dlm blog..mesti mummy ayu bangga sangat dengan abg nadime kan Mia -:)

Tadi pun mama gi tengok adik aqil dgn mommy dia..mommy aida kasi hadiah kat Mia..suka tak? mama dah ucapkan terima kasih -:) adik nabila pula tak sihat, sian ibu ina..sedih sangat ibu ina bila adik nabila asyik nangis je..nanti kalau Mia rasa nak jadi budak baik, Mia tolonglah cakap kat adik nabila yer, janganlah nangis, sian ibu..cakap kat adik nabila, adik kena kuat macam siapa? macam kakak Mia lah hehehehe..

Hari ni mama banyak sangat kerja kat office, siap mintak kawan mama tolong tapaukan lunch lagi...buat report, buat recon dan buat filing pun sama..berat tu, file yang nak disimpan..banyak pula tu, tapi mama dah settlekan sebab rimas lah mama tengok, berselerak je..so tempat bos-bos, mama dah clearkan, dah nampak dah rupa wajah diaorg hehhehe..mmg tunggu mama jugak yang buat..tak apa, esok mama MC hehehhe..

Esok ada appointment lagi dgn doctor mama..ummmm doctor kata nak scan tengok "telur" mama ok ker tak.. nak kena tambah ubat or tidak..best wooo esok MC pastu nak tengok wayang rasanya..ok tak? Esok, insyallah, lepas jumpa doctor, mama buat entry lain yer kalau mama larat..

3 comments:

MommyAqil said...

Sama-sama mia sayang..Mama pn sama-sama jugak tau..Wahh..Mama nak pg tgk wayang??bestnyaaaa..Tapi..really-really take a gud care of urself ya..

eimma's said...

beshhh nyer tgk wayang

sejak pandai mendonlod muvie ni..lame dah tak tgk wayang..

MaMaNuRiN said...

mommy, tak jadi pi tgk wayang, kepenantan sesangat..nak buka matap un tak larat tadi same goes to en.abg mama..entah apa yang salah makan masa breakfast tadi.. tqvm mommy..

eimma,

ekekeke tka jadi tgkwayang,mata tak leh nak buka..lagipunuhhh panas tu cuaca kat luar, rasa mcm tak tahan je nak dok atas jalan tu hehehe

Popular Posts