April 29, 2011

Off to...

Mama off to Perak until next week..kejap lagi lepas Subuh dah nak bergerak dari  sini. Celebration birthday mama on Saturday..didn't expect birthday present dari papa sebab on that time, we ada kat Perak..but mama suka surprise! hoping ada surprised untuk mama macam biasa. 

3 comments:

Bicara hati ibu aisya said...

Bestnya...mama rehat2 dan happy2 kat sana k?adalah tu kot surprise dari papa.hihihik

MaSLiNa said...

Esok birthday awak kan? wish u a happy birthday.. semoga awak sentiasa tabah.. saya nak share satu quote yg sentiasa sy ingat bila time saya tgh 'down';

Allah answers all the prayers by :
"Yes"= because you deserve it..
"No" = because you deserve better!
"Not yet" = because the best is yet to come!

Semoga awak sentiasa sukses.. saya doakan semoga satu hari nanti doa awak dimakbulkan Allah.. Insyaallah..

p/s : saya ni silent reader blog awak :D

Anonymous said...

When it occurs with discoid lupus, discoid and systemic lupus, including
the joints and kidneys, lungs and heart disease, intracranial
hemorrhage and renal failure, heart, kidneys, liver, spleen, nerves, plus offers information and recipes etc.
Champ has also revealed she has 2 children that we
are doing.

Here is my web site - lupus treatment Crisfield

Popular Posts