January 6, 2009

Missed MIa

Hari ini tetiba aku jadi sayu sangat..
malam tadi aku bleeding..same as this morning but my doctor
off hari ni so tomoorow baru dapat jumpa..

Hoping tak ada apa2 yang berlaku..and mama rindu sangat pada Mia..i'm crying dear.
Entah kenapa terlalu sayu sangat rasa hati mama ni..tadi kawan mama tepon, mama
tak dapat tahan rasa sedih mama sayang..rindunya..

Papa gi keje, tinggal mama sorang kat rumah..and i'm still bleeding sayang..takutnya mama, sian mama, lepas Mia "pergi" mama tinggal dengan papa je, tak ada kawan lain kat rumah ni..

4 comments:

Nurul Aznil a.k.a Tatty-Teddy a.k.a AznieBunnie said...

loh... jgn la sedih-sedih...

Yummy Yum said...

i really hope that's everything is going well...dont be too sad...tak tau lagi tu nape bleeding..sian adik mia kat dalam tu kalau mama dia sedih...

Loving Memories said...

thanks bunnie and yummy..
yeah..hoping everything's ok..
harap-harap adik mia tinggal kat dlm ni dgn selamat

cinderellas said...

dia dah tunggu u di tempat yang palingg baik..

Popular Posts