November 6, 2010

Entry Kawan Mama..

Mia,

Mama baru sampai rumah, tadi ingat nak shopping barang2 mama tapi nampak gayanya papa Mia aje yang shopping, papa beli flash lens baru untuk camera papa tu, ala ala macam nak jadi photographer..ala modelnya tetap sama, mama lah..pastu papa dapat pulak beli laptop..uhhhh jeles mama ni..ingatkan nak beli laptop baru untuk mama tapi tak dapat nampaknya Mia..layan je lah papa..

Ummmm mama terus buka blog mama and baca-baca entry baru kengkawan mama..tup tup ada satu entry dari kawan baru mama yang mengundang sayu dihati mama, yang membuatkan hati kecil mama rasa sedih sangat, yang menyebabkan airmata mata mengalir lagi hari ini..entry yang dibuat khas untuk mama Mia ni..rasa terharu sangat..baik betul aunti ni buatkan entry buat mama.ni entry tu..Suratan atau Kebetulan

 
Mia, kena tengok-tengok kan adik Damia tu yer..dia baru kat sana, kena main sama-sama, Mia kakak kena jaga adik-adik kat sana..doakan mama dengan mama-mama, ibu, mummy dan mak kat sini semua sihat, kuat dan tabah untuk mengharungi dugaan ini yer sayang..nanti cakap kat adik Damia, mama dia sihat, mama dia rindu dia macam mama juga yang selalu rindu kat Mia..papa? papa pun rindu juga kat Mia..tapi harini papa busy dengan aktiviti gadjet dia  tu..dah tak ingat mama dah..dah tak heran mama nak buat apa pun, janji mama tak disturb papa, papa tak kisah...tapi sekarang macam nak disturb je papa, rasa macam dengki je ni..

Sayang mama, mama failed lagi ni..tak berjaya lagi..nampaknya mama kena usaha lebih lagi ni untuk dapatkan Mia adik..sayang mama janganlah marah yer..mama tetap ingat anak sulong mama ni..mama tak pernah lupa dan tak akan lupa pun seandainya ada pengganti Mia..arini tak dapat juga kejar matahari terbenam sebab dah malas nak keluar, lagipun papa tu macam busy je..esok pepagi nak kejar pulak matahari naik..tentu cantik..nanti Mia teman mama dalam tidur boleh?

1 comment:

Yasmin Nabilah.. said...

Takpe mama..usaha lagi yekk..jgn putus asa..kami doakan apa yang mama hajati akan tercapai..InsyaAllah..Amin..:)

Popular Posts