November 12, 2010

Menunggu Aidiladha

Short story untuk hari ini..Last day working for this week! fuh, penat nya rasa badan mama ni. Mama tak sabar dah nak balik kampung..nak pergi "banglo Mia"..nak lepas rindu kat Mia, nak kasi Mia dengar mama mengaji kat rumah Mia, nak tunjuk mama baik kat Mia sebab mama tolong bersihkan rumah Mia..

Ummm memang tak sabar dah mama ni nak balik sana..nak bawak flowers caler caler untuk Mia, nak basahkan rumah Mia dengan air yassin..tentu mama rasa tenang duduk duduk kat rumah Mia dan tentu papa tak kasi mama lama-lama kat situ sebab papa tu jeles..

1 comment:

mama nurins said...

dear mamanurin, take good care of urself ya. selamat ari raya aidiladha.

Popular Posts