November 19, 2010

Breakfast..Papa..Kawan

Argggg..rasa macam malas je nak bangun pepagi ni,tapi kena bangun jugak sebab mama dah janji dengan papa nak buatkan macaroni goreng untuk breakfast hari ni..orang lain sedap-sedap tidur, mama pulak dok kutang keting kat dapur ekekekeke..boleh buat entry?ekekekeke ala anak mama ni, sambil buat keje dapur, sambil la mama buat entry untuk anak mama..

Huhu..kecik je mata mama  yang dah sememangnya kecik..dengar aje papa tu "berdengkur"..karang papa bangun, tak kiss mama ucap terima kasih, siap la papa kan..hehehehe anak mama buat apa tadi? a'ahhh mama masak 2 bungkus macaroni..banyak kan..separuh nak bawak pegi office mama, separuh lagi papa and separuh lagi kawan papa..adil dan saksama..untuk Mia? ummmm makanan kat sini tak sedap sayang,lagi sedap Mia punya kat sana..mama makan kan sekali untuk Mia..nak tak?

Jap lagi mama nak ready-ready  pergi office..nanti lepas kerja, nak balik kampung maktok..nak pergi ziarah "banglo" Mia..ada kenduri lagi..anak mama kena sabar tau tunggu mama datang ziarah..

No comments:

Popular Posts