November 16, 2010

Tentang..Berharap Anak Itu..Mia

Salam Mia,

Semalam mama penat sangat-sangat selepas Sabtu sebelumnya mengemas rumah, kena pulak angin mama yang tak berapa bagus tu kan..dah ok dah mama dengan papa,, tak ada marah dah..ekekeke majuk sayang agaknya..heheheh, semalam mama bangun lambat, tu pun papa kejutkan mama.."ayang, nak keluar tak" soalan papa pada mama masa kejutkan mama..ekekeke cepat je buka mata sambil tanya balik "nak pergi mana? nak..nak kuar" terus bangun masuk bathroom..okay tak Mia?

Oh!! almost lupa kalau papa tak bagitahu yang kami nak pergi Taman Tasik Titiwangsa..nak tengok anak kawan papa..kat taman tasik tu ada Karnival Tabika Perpaduan Seluruh Wilayah Persekutuan..lepas breakfast kat Kota Damansara terus pergi sana..wow!!! jalan jammed tu sayang..mama dengan papa yang over excited!

Dalam bas ni ada anak-anak yg enjoyed their trip ke Titiwangsa
Ramai betul orang kat taman tasik tu Mia..seronok sangat..ada macam-macam aktiviti..dan yang paling best mama dok bertenggek adalah kat tempat pertandingan futsal..dah rasa macam anak mama pulak yang main..tapi memang hati tu rasa sebak sangat, airmata mama pun bertakung tapi kena tahan lah sebab papa seronok pula snap gambar "abang-abang dgn kakak-kakak" tu..karang tak pasal-pasal papa terkejut  kan?

Keletihan..Andai Antara Mereka Ini Mia..

Futsal ~ Seronok Sgt Tgk Gelagat Diaorg
Tengah berdebar-debarni nak jadi keeper

Penyokong setia

Terik Mentari..Dahaga
Mama berbicara dlm hati tatkala papa busy dengan camera dia tu..betapa seronoknya anak-anak ini..bertapa bahagianya ibu bapa mereka..mak dgn ayah diaorg lagi havoc Mia..lagi kelakar bila terlalu excited tengok anak-anak mengambil bahagian dalam pelbagai acara..uhhh mesti mama pun macam orang lain jugak kalau Mia pun turut serta..lagi la tergedik-gedik mama ni..

Anak-Anak Kita

Andai mereka anak ku

No comments:

Popular Posts