November 2, 2010

Tentang Kena Marah..Kena Tegur

Pepagi lagi mama dah rasa kecil hati sangat, hilang mood nak keje..arggg bosan dengan perasaan ni!! tak ada Mia untuk mama peluk sambil bercerita kenapa mama kecil hati, rasa nak marah tapi tak boleh nak keluarkan perasaan marah tu, sebab kasih dan sayang tu mengikat diri mama!

Mudah untuk berkata, mudah untuk mengarah dan mudah untuk mengkritik, tapi mudah kah untuk menjaga hati, hati yang terluka pasti akan sembuh tapi parut yang tinggal umpama bekas paku di dinding, yeah!!! kesannya sampai bila-bila.

Mahu berbicara dengan mama ker Mia? tak apa, mama tahu mesti Mia tahu kenapa mama kecil hati kan, mesti Mia pun kata mama yang salah...ummmm mama salah ker? rasanya mama pun macam ada salah. Tengok tu mama, masih  nak layan ego!! ekekeke naper pula mama tak boleh marah papa? ini tak adil..papa boleh marah mama, boleh tegur mama, takkan mama tak leh marah papa, tegur papa? heheeh papa tu suka main-main bila bersiap, dah ler siap lambat, karang jalan jammed nak pergi opis, papa penat, mula la dia nak drive laju..mama pulak memang tak boleh jalan jammed pepagi, rasa letih nak sampai office..tu pun papa nak marah mama -:) nanti Mia marah papa yer..

2 comments:

Irtiyah said...

Salam

ingat apa la tadi.. hehe.. majuk rupanya!

MaMaNuRiN said...

irtiyah,

hehehee..tu la pasalnya

Popular Posts